Societat

Unes Festes d’Agost de Banyoles amb ‘hip-hop’

És la principal novetat de la segona celebració més popular de l’any

La mostra de hip-hop al parc de la Draga és la principal novetat de les Festes d’Agost de Banyoles, que se celebraran de l’11 al 16 d’agost, amb una programació que inclou una quarantena d’actes per a tots els públics i que ha estat presentada per l’Ajuntament. Guillem Roma, Germà Negre, Fetus o l’Orquestra Maribel seran els caps de cartell d’una programació que recuperarà les activitats de cultura popular tradicionals de les Festes d’Agost amb els correfocs, cercaviles i castellers, el carnaval d’estiu, ballades, circ i sardanes.

El regidor de Festes, Miquel Cuenca, ha destacat que estan molt satisfets de recuperar plenament la festa petita després de les restriccions. Cuenca ha destacat la gratuïtat de la majoria de propostes i ha remarcat que estan treballant per dissenyar activitats i espais de trobada on es puguin barrejar tot tipus de públics i edats, amb el parc de la Draga i la plaça Major com a escenaris principals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia