Societat

Una vintena de ferits en bolcar un autocar que transportava 50 persones a Rubió

El SEM ha atès quaranta persones, disset de les quals han estat evacuades a cinc hospitals, tres en estat greu

Eren els convidats d’un casament provinents de Madrid i Sòria que es dirigien a un restaurant de la zona

Un autocar que transportava una cinquantena de persones ha bolcat en un revolt del camí per accedir a un restaurant des de la carretera BV-1037 a Rubió (Anoia) i ha provocat una vintena de ferits, tres en estat greu.

Els Bombers, han excarcerat quatre passatgers que havien quedat atrapats dins del vehicle després d’estabilitzar l’autocar. El Servei d’Emergencies Mèdiques (SEM) ha evacuat disset persones a cinc hospitals , tres són greus, 9 menys greus i 5, lleus. Al lloc dels fets ha assistit una quarantena de persones en total.

Segons informen els Bombers, els viatgers de l’autocar provenien de Madrid i Sòria i es dirigien cap a una masia com a convidats d’un casament segons ha explicat l’alcalde de Rubió, Miquel Archela. Segons ha dit, hi havia un segon autocar fent la mateixa ruta, que és un camí “complicat”.

Els Bombers de la Generalitat, han activat 28 dotacions terrestres i un helicòpter per atendre l’accident, mentre que e SEM ha mobilitzat una vintena de dotacions, entre les quals tres helicòpters.

Protecció Civil ha activat el pla Procicat arran dels fets, que han tingut lloc sobre les 18.43 hores d’aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia