Infraestructures i serveis

girona

Reforç al servei assessor energètic

L’Ajuntament de Girona reforçarà a partir del mes d’agost el punt d’assessorament energètic de la ciutat incorporant una persona dedicada exclusivament a la coordinació del servei. Aquesta figura es dedicarà integrament a oferir a la ciutadania atenció i assessorament. També vetllarà pel compliment dels drets de les persones en matèria energètica i promourà l’estalvi, l’eficiència i l’ús responsable de l’energia entre la població. El servei es va adjudicar a l’empresa SURT. Fundació de Dones. Fundació Privada per un import de 13.930 euros, i la durada prevista del contracte serà de nou mesos.

El servei prestarà una especial atenció en el cas de les famílies amb més risc de pobresa energètica i oferirà assessorament per lluitar contra aquesta situació, entre altres tràmits. També farà feina de divulgació i capacitació de les persones, per comprendre el mercat energètic o interpretar les factures.

El vicealcalde de l’Ajuntament, Quim Ayats (ERC), va afirmar que una ciutat moderna com és Girona “ha de saber anticipar-se a les revolucions que viurà en els propers anys la nostra societat, i una de les principals és la climàtica; la nostra ciutat ha d’emprendre i liderar aquests canvis per seguir sent referent”. El punt d’assessorament energètic, gestionat pel projecte Clúster Edificat, continua situat dins l’oficina per la sostenibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia