Societat

Salut inicia un procés participatiu per definir com han de ser les Urgències del nou Trueta de Girona

Els professionals de l’actual hospital i els del Santa Caterina hauran de respondre un qüestionari

El Departament de Salut ha començat aquest dilluns un procés participatiu per definir com ha de ser el servei d’Urgències del nou hospital Josep Trueta de Girona. El procés està enfocat a professionals de l’actual hospital i també del Santa Caterina de Salt amb l’objectiu que els treballadors col·laborin en l’elaboració del pla funcional del futur hospital, que se situarà en el Campus de Salut entre Girona i Salt. Els treballadors rebran un qüestionari perquè aportin la seva opinió sobre quins serveis ha de tenir aquesta àrea assistencial i podran respondre’l fins l’11 de setembre. Després, es debatran les respostes amb professionals de referència de diferents especialitats.

Els treballadors dels hospitals de Santa Caterina de Salt i Josep Trueta de Girona podran començar a definir des d’aquest dilluns com volen que siguin les Urgències del nou Trueta. Es tracta de la primera part del procés participatiu engegat per l’Oficina Tècnica que busca l’opinió de tots els treballadors dels dos centres. Els professionals podran respondre les preguntes fins l’11 de setembre.

Després, es recolliran totes les propostes i l’equip impulsor escollirà diversos treballadors de referència dels dos centres que estan vinculats a les especialitats que hi ha en el servei i es constituirà un grup de treball. En aquest grup es debatran totes les opinions que han fet arribar els treballadors.

Després es preveu enviar un altre qüestionari als treballadors centrat en una nova àrea assistencial i es repetirà el mateix procés. En total es preveu que es debatin tots els serveis assistencials que ha de tenir el futur hospital en nou processos diferents.

Una vegada finalitzin els diferents processos es consensuarà un document final entre l’equip impulsor i el resultat de tots els processos que definirà el pla funcional del Trueta. El pla funcional descriu els serveis que ha de tenir l’hospital i defineix l’estructura que haurà de tenir l’àrea assistencial del futur hospital que es construirà entre Girona i Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia