Societat

Gràcia avança el tancament de terrasses a les onze de la nit però hi haurà més taules

L’Ajuntament de Barcelona continua implementant mesures per combatre la contaminació acústica nocturna als punts més sorollosos de la ciutat i ahir va anunciar que avançarà una hora el tancament de les terrasses en cinc places del districte de Gràcia.

Les places del Sol, Vila de Gràcia, Virreina, Revolució i Diamant hauran de tancar una hora abans tots els dies de la setmana durant el període estiuenc. Així, d’abril a octubre tancaran a les onze de la nit de diumenge a dijous i a les dotze els divendres, dissabtes i vigílies de festiu, mentre que la resta de l’any la restricció horària només afectarà els divendres, dissabtes i vigílies de festiu.

Per compensar la pèrdua d’una hora, que els propietaris dels bars ja han dit que no els sembla bé, s’autoritzarà que a partir de les vuit del vespre hi hagi dues taules més per terrassa.

Així mateix, al districte de Sants, el consistori també avançarà una hora el tancament de les terrasses i els establiments de restauració situats als Jardins de la Mediterrània.

Les mesures entraran en vigor superat el període d’al·legacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia