Societat

NOVA ZELANDa

Troben les restes mortals de dos nens en maletes subhastades

La policia d’Auckland, que s’ha fet càrrec de la investigació, ha informat que les criatures, encara per identificar, tindrien entre cinc i deu anys

Dues maletes presumptament comprades per una família a la ciutat neozelandesa d’Auckland la setmana passada en una subhasta contenien les restes mortals de dos nens d’entre cinc i deu anys, segons ha informat avui la policia del país.

L’inspector de la policia de Nova Zelanda Tofilau Faamanuia Vaaelua ha dit que les restes humanes dels nens, la identitat dels quals es desconeix, probablement hagin estat emmagatzemades durant uns tres o quatre anys. “Els cadàvers estaven ocults en dues maletes de mida similar (...) Crec que les maletes han estat emmagatzemades durant diversos anys”, ha dit Vaaelua en una roda de premsa retransmesa per l’emissora Radio New Zealand. El cap policial ha precisat que la investigació al voltant de la mort dels menors, la identitat dels quals s’està intentant determinar mitjançant anàlisis forenses d’ADN, se centra en els detalls al voltant de com i perquè van morir.

L’equip d’investigació policial “també està treballant molt dur per fer rendir comptes a la persona o persones responsables de la mort d’aquests nens”, ha afegit. “La naturalesa d’aquesta troballa planteja algunes complexitats a la investigació, especialment donat el temps transcorregut entre la mort i el descobriment”, ha precisat el detectiu, que ha afegit que els familiars de les víctimes serien a Nova Zelanda.

La policia neozelandesa va començar a investigar el passat 11 d’agost la troballa de les restes humanes en aquelles maletes després que una família d’Auckland presumptament s’emportés a casa seva en un remolc diversos articles que havia guanyat en una subhasta de béns abandonats. Vaaelua va acotar que la família que va trobar les restes no està relacionada amb la morts dels nens i va demanar a la premsa i al públic que respectin la seva privacitat.

La policia, que no ha confirmat si ha interrogat el propietari del magatzem que va organitzar la subhasta, considera que la investigació serà complicada ja que la recopilació de les imatges de les càmeres de seguretat del magatzem s’hauran de remuntar a molts anys enrere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona