Societat

Retards en 55 vols de Ryanair al Prat per la vaga de tripulants de cabina

A l’aeroport de Girona s’han produït 14 retards, en 6 sortides i 8 arribades

No hi ha hagut cap cancel·lació a l’Estat, on s’han sumat 310 demores

La jornada de vaga d’aquest dijous dels tripulants de cabina de Ryanair ha causat retards en 55 vols de l’aerolínia a l’aeroport del Prat fins a les set de la tarda, segons dades del sindicat convocant de la protesta, USO. Concretament, es tracta de 25 sortides i de 30 arribades. Tot i la nova jornada reivindicativa, la companyia no ha hagut de cancel·lar cap vol al Prat. Per la seva banda, a l’aeroport de Girona s’han produït 14 retards, en 6 sortides i 8 arribades.

Al conjunt de l’Estat no s’ha registrat cap cancel·lació, mentre que la xifra de demores ha arribat a les 310, concretament en 145 sortides i 165 arribades. L’aeroport que ha registrat un nombre més alt de retards ha estat el de Palma, amb 60 vols de sortida o arribada demorats. El Prat ha estat el segon, amb 55 retards, mentre que Barajas, el tercer en nombre d’incidències, n’ha registrat 44.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia