Salut

Vall d’Hebron reprèn les cirurgies després de recuperar el sistema de climatització

L’hospital posposava les operacions programables des de feia dos dies i només mantenia les urgents i els trasplantaments

L’avaria afectava la temperatura i també la renovació i reciclatge de l’aire

L’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que feia poc més de quaranta-vuit hores que posposava les cirurgies no urgents per fallades generalitzades en el sistema de climatització, tornarà demà a la normalitat després de solucionar-se la incidència, segons ha confirmat el centre hospitalari. Des que dimarts al matí es van detectar els problemes en la climatització, s’havia restringit l’activitat als quiròfans, que es limitava a les operacions urgents i els trasplantaments.

Es tractava d’una “incidència amb la climatització general a l’hospital que està afectant diferents zones” i que ja esperaven que es resolgués “en unes hores”, han explicat a EFE des de l’hospital a primera hora d’aquest dijous. Les cirurgies programables s’estaven posposant per l’afectació a la temperatura i, també, per seguretat, atès que el sistema de climatització també s’ocupa de renovar i reciclar l’aire.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia