Societat

Bona acollida de les accions familiars de la Setmana de la Mobilitat d’Ullà

La sortida per conèixer la flora i la fauna del riu Ter, va aplegar una quinzena de persones, i la marxa de la mobilitat, una cinquantena

Les dues accions familiars programades dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible d’Ullà, que organitza l’Ajuntament, van tenir molt bona acollida. La sortida per conèixer la flora i la fauna del riu Ter, que va comptar amb el suport del Consorci del Ter, va aplegar una quinzena de persones, mentre la marxa de la mobilitat, que va acabar amb una botifarrada, va comptar amb una cinquantena de persones. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament, més quan són accions que ajuden a fer més poble.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible es va iniciar divendres passat amb un programa de conducció segura per als alumnes de l’escola Puig Rodó del municipi. El programa va anar a càrrec de l’empresa especialitzada Biciclop i es va fer al camp de futbol. A més, durant aquesta setmana es prioritza l’accés a l’escola pel camí de la convivència amb personal controlant les cruïlles per aconseguir passos més segurs. I, al mateix temps, conjuntament amb l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, que també celebra la Setmana de la Mobilitat, es talla el Camí Vell de Torroella, a l’alçada de la Roqueta, per facilitar l’accés dels alumnes del poble que van a l’escola Guillem de Montgrí de Torroella.

Finalment, dins el programa, el darrer dia, el 22, es farà el dia sense cotxes. Es demana que la gent es mogui de manera més sostenible. I conclou: “ Pot ser que triguis més a arribar, però el món ho necessita”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia