Educació

La UdG inaugurarà el curs amb un acte centrat en la sostenibilitat

La ponent serà l’oceanògrafa i ambientòloga marina Anna Sánchez-Vidal, exestudiant de Ciències Ambientals de la UdG, que parlarà de l’impacte dels microplàstics en l’entorn marí

L’Aula Magna Modest Prats de la Universitat de Girona (UdG) serà l’escenari, el 13 d’octubre a les 12 del migdia, de la inauguració oficial del curs acadèmic 2022/2023. La ponent serà l’oceanògrafa i ambientòloga marina Anna Sánchez-Vidal, exestudiant de Ciències Ambientals de la UdG, que amb la conferència L’amenaça global del plàstic parlarà de l’impacte dels microplàstics en l’entorn marí.

L’acte comptarà la participació de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis; el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi; i la presidenta del Consell Social de la UdG, Assumpció Vila.

Dels darrers anys ençà que la UdG treballa perquè l’acte que marca l’inici del curs es converteixi en un espai de reflexió que visibilitzi els valors que guien l’activitat de la universitat. Aquest any, es dedica a la sostenibilitat, que, segons el rector, Quim Salvi, “en el context actual s’erigeix més que mai com un valor que s’ha de potenciar i impulsar des de les institucions”.

Durant l’acte, que presentarà la periodista Bàrbara Julbe, hi haurà intervencions del Cor de la UdG i es pronunciarà el discurs col·laboratiu que recull les aportacions dels membres de la comunitat universitària en el marc de la temàtica proposada. A més, s’atorgarà la medalla de la Universitat de Girona a la Dra. Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG durant el període 2013-2022.

Reconeixement a les persones jubilades

Com a acte previ a la inauguració del curs, el dia 11 d’octubre a la tarda, tindrà lloc al pati de l’edifici de Les Àligues –seu del Rectorat– el reconeixement a la trajectòria professional del Personal d’Administració i Serveis (PAS) i el Personal Docent i Investigador (PDI) que s’han jubilat durant el curs anterior. L’acte serà un homenatge a catorze persones amb motiu de la seva contribució a la Universitat de Girona al llarg de tots els anys que hi han treballat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia