Societat

Els millors còctels del món, aquest octubre a Barcelona

La capital catalana serà l’escenari on The World’s 50 Best Bars proclamarà les millors cocteleries del món

Del 30 de setembre al 9 d’octubre 150 bars participen a la Barcelona Cocktail Experience

La cocteleria Paradiso, al carrer de Rere Palau número 4 de Barcelona, a tocar de Santa Maria del Mar, és la tercera millor del món. Ho va decidir l’any passat la prestigiosa llista The World’s 50 Best Bars , formada per experts internacionals, la mateixa llista que en l’apartat de restaurants ha posat al cim de la cuina mundial Ferran Adrià, els germans Roca i, aquest any, el restaurant Disfrutar, que aquest 2022 és el tercer del món.

Doncs bé, el Paradiso, la Two Schmucks, que està al carrer Joaquim Costa,i la Sips, al carrer Muntaner, que en la llista dels the best estan en onzè i trenta-setè lloc, seran les protagonistes, del 30 de setembre al 9 d’octubre, de la Barcelona Cocktail Experience. Quasi 150 establiments –93 bars i 55 hotels– participen a aquesta setmana dedicada a la cocteleria que tindrà el punt culminant el dia 4 d’octubre quan se celebrarà a la Cúpula de les Arenes, a la plaça d’Espanya, la cerimònia internacional de The World’s 50 Best Bars 2022, que farà pública la llista de les millors cinquanta cocteleries del mon.

La idea d’organitzar la Barcelona Cocktail Experience, que té el suport de l’ajuntament i de tots els agents de la ciutat relacionats amb el turisme –hotels i restauradors, bàsicament– projectarà la ciutat como la capital de la cocteleria a nivell mundial i acollirà dos esdeveniments molt importants del sector: la nova cerimònia dels premis The World’s 50 Best Bars, que dèiem al principi, i la final nacional de Spirit Essence, el dia 3 d’octubre. Es tracta de l’únic campionat a nivell de l’Estat de cocteleria per equips.

Preus per a tothom

El públic en general podrà disfrutar de les millors creacions dels millors coctelers del món pel preu popular de set euros. Les cocteleries i els bars que participen en aquesta setmana especial –del 30 de setembre al 9 d’octubre– oferiran còctels creats especialment per aquesta ocasió. Pel públic en general (que pot informar-se al web oficial: l www.barcelonacocktailexperience.com) hi haurà activitats especials: maridatges, ponències, workshops i masterclasss. Els dies 2 i 3 de octubre, es podrà accedir al BCE Cocktail Village dintre del Palau Dalmases, al carrer Montcada, un dels edificis històrics més bonics de la ciutat.

LA XIFRA

150
cocteleries
, bars i hotels participen a la Barcelona Cocktail Experience del 30 de setembre al 9 d’octubre.

LA DATA

4/10/21
es fa
des de la Cúpula de les Arenes la cerimònia internacional The World’s 50 Best Bars 2022.

LA XIFRA

7
euros
costaran els còctels al públic en general que vulgui participar a la setmana de la cocteleria de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia