Societat

Les cocteleries barcelonines Paradiso i Sips, primer i tercer millors bars del món

El Two Schmucks, també de la capital catalana, se situa en setena posició del rànquing World’s 50 Best Bars

La cocteleria Paradiso, del carrer Rera Palau de Barcelona, ha aconseguit aquest dimarts la primera posició del rànquing World’s 50 Best Bars. D’aquesta manera millora la tercera posició que havia aconseguit l’any passat.

El Paradiso ha superat el londinenc Tayer + Elementary, que ha repetit la segona posició del 2021, i el també barceloní Sips, situat al carrer Muntaner, que ha completat el podi amb la tercera posició i que s’ha endut el guardó a la cocteleria que més ha ascendit en la llista, concretament des del lloc 37 d’ara fa 12 mesos. En setena posició s’ha situat un altre local de Barcelona, el Two Schmucks, del carrer Joaquim Costa. La presència estatal entre els 50 millors bars del món s’ha completat amb el madrileny Salmon Guru, que ha quedat en quinzena posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Territori obre el procés per expropiar els primers 5 pisos buits de grans tenidors

barcelona
SOCIETAT

Pescadors de Vilanova i la Geltrú i Llançà, medalles de la pesca catalana 2024

VILANOVA I LA GELTRÚ
serveis

Ferrocarrils posarà noves tanques entre Bellaterra i la UAB perquè els animals no creuin la via

BELLATERRA

La UdG s’uneix al Mes del Comerç Just

girona
Salut

Més enllà dels estudis clínics convencionals

urbanisme

Impuls a la renaturalització de l’avinguda Doctor Fleming de Lleida

Lleida

Estudiants d’ESO del Ripollès ajuden a persones grans a fer servir el mòbil

camprodon

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix