Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
Cadaqués

Oposició a la construcció de pisos a l’actual camp de futbol

Cadaqués

Onze murals d’artistes urbans reivindiquen la cultura marítima

L’Ametlla de Mar

Arrels de Vi enceta l’edició amb més expositors que mai

sant martí d’empúries

Quaranta pobles participen a la segona trobada de municipis sense fronteres

bàscara

Entra en funcionament una nova línia de bus que va a la platja

El Prat de Llobregat
Llagostera

Quarta avaria de la setmana a la xarxa d’aigua potable de la Font Bona

Llagostera

Acció de protesta contra la botiga de bicicletes a l’antic teatre Odèon

girona

Retards al corredor sud de Rodalies per una incidència tècnica

Castelldefels

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya