Societat

societat

La Fira del Gall de Vilafranca recupera la normalitat

La tradicional Fira del Gall de Vilafranca recupera aquest any la plena normalitat, després de la pandèmia de la covid-19. El certamen es durà a terme el cap de setmana del 17 i 18 de desembre i oferirà, per primera vegada, una carpa destinada als maridatges.

Malgrat ser una fira que beu de la tradició, cada any incorpora novetats, i aquest any no és una excepció amb la creació de la carpa de tastos, on el gall del Penedès amb IGP (Indicació geogràfica protegida) i el vi de la DO Penedès aniran de la mà.

El protagonista de la fira és el gall del Penedès, una varietat autòctona d’au de corral que es podrà degustar a la fira en algun dels plats elaborats per sis restaurants, tot i que també es poden portar a casa.

Dues de les activitats que més destaquen van dirigides al públic més jove i són la incorporació d’influenciadors locals i una dinamització de la nova aplicació de moda, el BeReal.

Els visitants poden comprar les propostes gastronòmiques dels diferents restauradors ja envasades o bé comprar el gall sacrificat i fins i tot tallat, si es vol, per cuinar-lo a casa. Entre la Gastrobotiga i la Mostra Gastronòmica se situarà el Wine Bar, un espai on degustar els vins de la DO Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia