Societat

Un pessebre olotí de 180 quilos de xocolata

El pastisser Jordi Ferrer ha creat un edifici per espiar com es viuen les tradicions

El pessebre monumental de xocolata de l’aparador de Ferrer Xocolata d’Olot, tot un referent del Nadal olotí, convida, aquest any, els visitants a fer l’espieta. El pastisser i xocolater Jordi Ferrer ha decidit aparcar la sèrie iniciada fa uns quants anys sobre elements coneguts universalment de diferents ciutats del món ambientades en l’època nadalenca, entre d’altres, París i Nova York, i s’ha centrat en una proposta més íntima.

I és que, aquest any, l’aparador pretén transportar els visitants a un carrer imaginari d’una ciutat imaginària qualsevol, amb uns edificis molt grans on, a través de les finestres, poden veure l’interior i com viuen el Nadal diferents famílies. Així, doncs, n’hi ha que estan celebrant l’àpat de Nadal, altres que fan cagar el tió, d’altres muntant el pessebre...

Per fer aquest muntatge de xocolata, Ferrer ha utilitzat prop de 180 quilos d’aquest producte i hi ha invertit més de 60 hores. Aquest pessebre monumental es podrà veure a l’aparador fins l’endemà del dia de Reis.

Torró Amic

D’altra banda, Ferrer Xocolata ha presentat una nova edició del Torró Amic, un torró solidari amb la venda del qual, aquest any, recapta fons per al projecte Realitat Millorada. S’ha presentat en el marc de la festa Un Nadal de xocolata, organitzada per l’establiment i que ja s’ha convertit en un clàssic de l’inici del temps nadalenc a la capital de la Garrotxa amb música i degustació de torrons de la pastisseria.

Una tercera part dels beneficis obtinguts de la venda del Torró Amic es destinen a la millora i humanització de la zona d’oncologia pediàtrica de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

El projecte convertirà l’àrea en un entorn confortable, amigable i on l’atenció multidisciplinària, el descans i els temps dedicats a l’oci conviuran de manera natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia