Societat

Els Aligots celebren els 25 anys

L’entitat de curses d’orientació organitza una programació especial

L’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació celebrarà el 25è aniversari l’any vinent. Per commemorar-ho, el club ha preparat una programació especial al llarg de l’any 2023 oberta tant als socis i sòcies com a tota la ciutadania. L’objectiu de la proposta és animar a practicar l’orientació esportiva.

Tres de les activitats programades ja tenen data. La primera serà la Rogaine Ciutat de Girona, inclosa en el calendari de copa catalana, amb sortida des del pavelló de Fontajau i arribada a la Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter, i que es farà el 19 de febrer. En segon lloc, hi haurà una cursa popular d’aniversari, amb sortida, arribada i festa de celebració als jardins de Fora Muralla, que tindrà lloc el 8 de juliol. I, finalment, la cursa popular de Fires a la Vall de Sant Daniel, que es farà coincidint amb les festes de Girona, el 29 d’octubre. La programació també inclou altres propostes que no tenen calendari fixat.

L’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació va néixer el 8 de juliol del 1998 amb l’objectiu de participar en competicions i promocionar i difondre l’esport d’orientació. Des d’aleshores, primer com a club vinculat a la UdG i després com a organització independent, ha organitzat i participat en curses d’O-peu, Rogaining, MTB-O i raids d’aventura de copa catalana, campionats de Catalunya, lligues espanyoles, competicions internacionals i curses populars, i ha obtingut bons resultats. Actualment té més de 350 socis i sòcies de totes les edats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia