Societat

Cuina d’hivern a Roses, a l’Aula Gastronòmica

La nova programació ofereix tallers, formacions i ‘showcookings’

L’Aula Gastronòmica de Roses ja té a punt la nova programació de tallers que ofereix aquest hivern, entre el 6 de febrer i el 15 de març, que inclourà demostracions i preparacions de plats per part de la xef Ada Parellada, la nutricionista Anna Torelló, la sommelier Laura Masramon, i els xefs rosincs Jordi Dalmau i Gregory Abella.

Pescadors de la Confraria de Roses oferiran plats típics de mar on el peix és absolut protagonista, els cupcakes de Marta Sánchez aportaran el toc dolç i Maria Rosa Picamal presentarà les seves receptes de quaresma amb robots de cuina. Les persones interessades a participar en els taller ja es poden inscriure a www.rosesgastronomia.cat. Els tallers tenen un preu d’inscripció de 3 euros.

Més enllà de la preparació d’àpats, l’Aula oferirà també un taller d’introducció i degustació de vins dolços sota el guiatge de la sommelier Laura Masramon (8 de febrer), la proposta de cupcakes amb gràcia de Marta Sánchez del Bimba’s Cakes (23 de febrer) i dues sessions a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Torelló, que parlarà de receptes per reforçar les defenses (13 de febrer) i de l’organització d’àpats saludables i equilibrats al llarg de la setmana (13 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida