Societat

societat

Laia Bonet no serà primera tinent d’alcaldia

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha signat aquest dijous el decret per delegar a la socialista Laia Bonet les atribucions que ostentava Jaume Collboni, després que el candidat del PSC a l’alcaldia abandonés la Primera Tinència d’Alcaldia per dedicar-se a la cursa electoral. Colau ha declinat, però, traspassar la Primera Tinència d’Alcaldia a Bonet, en una decisió que no ha agradat a les files del PSC.

Des d’ara., la tercera tinenta d’Alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana assumirà també la direcció de l’Àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda. La delegació serà efectiva a partir de demàt divendres, quan Collboni renunciï a l’acta de regidor al plenari del Consell Municipal.

La reuncia de Collboni no serà efectiva, però, fins a l’1 de febrer. La resignació de funcions de Bonet s’ha produït després que l’alcaldessa i l’encara primer tinent d’alcalde es van reunir ahir per analitzar la situació creada després de la renúncia del líder dels socialistes a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia