Salut

salut

Vaga de metges desconvocada

El sindicat mèdic i el Govern arriben a un acord després d’una altra llarga jornada de negociació

L’entesa dona una sortida a l’increment de remuneracions i a la reducció de càrrega de treball

Després de sis reunions negociadores els darrers dies i de la vaga mèdica de la setmana passada amb una participació important i mobilitzacions al carrer, finalment aquesta nit el sindicat majoritari Metges de Catalunya i el govern català han arribat a un acord que ha permès desconvocar les tres noves jornades de vaga previstes per demà, dijous i divendres.

La negociació es reprenia avui entre els dos grups de treball dels facultatius i del Servei Català de la Salut (CatSalut) per precisar les mesures organitzatives i assistencials que han de permetre alleugerir la càrrega de treball que els sanitaris consideren excessiva. A la tarda, ja han estat els responsables del departament de Salut amb el conseller Manel Balcells al capdavant els que han encapçalat la trobada amb els representants del sindicat de metges. Començada a les sis de la tarda ha finalitzat a quarts de nou del vespre amb un acord d’ambdues parts que permet desconvocar les vagues i acabar la setmana amb normalitat sanitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia