Societat

Detenen cinc persones per l’agressió homòfoba de la nit de cap d’any a Sitges

Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones, dos d’elles menors d’edat, acusats de l’agressió homòfoba que va tenir lloc la nit de cap d’any a la sortida d’un bar musical de Sitges. Se’ls acusa de d’un delicte d’odi i discriminació, lesions i desordres públics. També hi ha tres persones més investigades per aquests fets, a l’espera que els citi el jutge. Els tres arrestats majors d’edat han passat a disposició judicial i el jutge ha ordenat la seva llibertat amb càrrecs. En el cas del menors d’edat, el cas ha passat a mans de la Fiscalia de Menors. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions, ja que en un primer moment la policia va identificar un total de deu joves com a presumptes autors de l’agressió.

L’agressió

Els fets van passar la matinada de l’1 de gener a l’exterior del bar musical ‘Bukkake’, quan un nombrós grup de joves va agredir cinc nois a cops de puny. Les víctimes van rebre també insults homòfobs i els van llençar ampolles de vidre. Com a conseqüència de les agressions, a una de les víctimes li van perforar un timpà i un altre home va tenir problemes als ulls en ruixar-lo amb un esprai de defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia