Societat

Unes 17.000 persones treballadores gironines milloraran la seva formació

Empresa i Treball preveu que es formaran amb els programes del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

El Departament d’Empresa i Treball preveu que enguany al voltant de 16.600 persones treballadores a la demarcació de Girona milloraran la seva formació gràcies als programes del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC).

El Consorci ha presentat avui CONFORCAT i PROJECTA’T, dos nous programes adaptats a les necessitats del teixit productiu de la demarcació de Girona, i que contribuiran a satisfer les demandes de formació, assessorament i orientació de persones treballadores

El Secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball, Enric Vinaixa i Bonet; la Directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret i Jordi, els han exposat en dos reunions de treball amb representants de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) i de PIMEC.

Formació Contínua a la demarcació de Girona 2022

Al voltant de 17.000 persones van participar a les comarques gironines en programes subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. D’aquestes, les dones representen el 66,8% i els homes els 33,1% del total de participants en els programes de formació; i el 79,8% eren persones ocupades i el 20,2%, desocupades. Per comarques, els percentatges de persones participants van ser el Gironès (27%); la Selva (22%); l’Alt Empordà (17%); el Baix Empordà (12%); el Ripollès (7%); la Garrotxa (6%) i el Pla de l’Estany (6%). Per nivell d’estudis, persones amb títols universitaris (29%); ESO o graduat escolar (21%); Formació Professional grau mitjà (13%); Formació Professional grau superior (13%); batxillerat (12%) i sense titulació certificada (7%) i altres titulacions (2%). Per grups d’edat, entre 45 i 54 anys (31%); 35 i 44 anys (28%); 26 i 34 anys (20%); 16 i 25 anys (8%) i més de 55 anys (12%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia