Medi ambient

El temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Pluja, neu, vent i mala mar

La temperatura màxima, més baixa

  • VÍDEO: El temps tarda 7/02/23

Dimarts a la tarda amb precipitació arreu del país, que serà amb forma de neu a partir de 600 i 800 metres, si bé a l’interior del quadrant nord-est i del massís del Port podrà baixar puntualment fins als 400 metres, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

A partir de mitja tarda la cota de neu pujarà i se situarà entre els 800 i els 1000 metres al litoral i el prelitoral. A punts del nord-est, resta del prelitoral i la Catalunya Central es podran acumular més de 10 cm de neu nova per sobre dels 800 metres, en especial a la serralada Transversal i al Pirineu Oriental, on per sobre dels 1500 metres es podran acumular més de 40 cm de neu.

Hi ha avisos actius per vent, neu, acumulació de pluja i mal estat de la mar. En aquest últim cas es preveuen onades que poden superar els 7 metres. Per aquest motiu, les autoritats demanen molta precaució i evitar les zones properes a la primera línia de mar.

La temperatura màxima, més baixa.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia