Societat

Investiguen un monitor de menjador per fer tocaments a dues nenes de cinc anys del Liceu Francès

Serunión, l’empresa externa que fa el servei, l’ha apartat, però de moment no està detingut

L’empresa Serunión ha apartat un monitor que està sent investigat per delicte sexual per, presumptament, fer tocaments a dues nenes de cinc anys al menjador del Liceu Francès de Barcelona després que una família denunciés els fets davant dels Mossos d’Esquadra, segons l’agència explica l’agència EFE.

Els Mossos han obert una investigació per intentar aclarir els fets, en què ja hi ha una persona investigada, que no ha estat detinguda. Fonts de Serunión, que és l’empresa externa que ofereix el servei de menjador escolar al Liceu Francès, han confirmat que el monitor està apartat i amb permís retribuït fins que la investigació finalitzi i que estan recopilant totes les dades per col·laborar amb les autoritats “en allò que sigui necessari”.

Per part seva, el director del Liceu Francès de Barcelona, Jean Bastianelli, ha afirmat a Efe que quan va tenir coneixement dels fets, es va posar en contacte amb Serunión “de manera immediata” i que l’empresa va decidir “apartar de forma automàtica el monitor “fins que la investigació hagi finalitzat”.

El director també ha dit que els responsables del centre “desconeixien absolutament” el comportament que estan investigant els Mossos i s’ha mostrat “completament sorprès pels fets”.

Així mateix, Jean Bastianelli s’ha posat “a disposició de les autoritats per col·laborar en allò que calgui” i ha afirmat que el Liceu Francès ha aplicat el protocol contra la violència sexual de la conselleria d’Educació. El director ha explicat que ha ofert el suport del centre a les famílies afectades i que aquest matí s’ha reunit amb la resta de famílies de La Maternelle del Liceu Francès, on estudien uns 400 alumnes entre 3 i 6 anys.

Ha explicat que en la reunió ha trasllat als pares “el compromís del centre amb la seguretat i el benestar dels estudiants” i els ha assegurat que “en funció dels resultats de la investigació”, el Liceu prendrà “les decisions que calgui”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC