Societat

TRÀNSIT

Cues quilomètriques a l’AP-7 el primer diumenge amb els nous trams limitats a 100 km/h

El principal embús l’han causat dos accidents a la Granada (Alt Penedès)

La limitació de velocitat a 100 km/h en diversos trams de l’AP-7 en les operacions sortida i tornada no ha impedit que aquest diumenge s’hagin format cues d’uns 8 km a la Granada (Alt Penedès) en sentit Barcelona, a conseqüència de dos accidents que s’han produït en llocs propers, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El primer xoc ha implicat el tall d’un carril i el segon ha obligat a tallar la circulació en sentit nord.

No ha estat l’únic incident remarcable en aquesta tarda de diumenge. A l’AP-7 sud, a l’Ametlla de Mar, un altre sinistre ha causat cues de fins a quatre quilòmetres, també en sentit nord.

El repertori de retencions causades per accidents el completa la C-35, que ha estat tallada en tots dos sentits a l’alçada de Llinars del Vallès. També hi ha hagut cues a la C-31 a Montgat (en sentit Barcelona), la C-55 a Castellgalí (sentit Abrera) i la C-33 a Montcada i Reixac (sentit Barcelona).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia