Societat

Judit Neddermann s’afegeix al Festivalot

El festival també oferirà Musicals pels més menuts

La 9a edició del Festivalot , el Festival de Música en Família de Girona, amplia cartell amb les actuacions de Judit Neddermann i ‘Musicals pels més menuts’, que es podran veure a l’Auditori el 28 de maig. Se sumen als concerts ja anunciats: Els Catarres, Doctor Prats, Bob Marley for babies, Les Aventures del Lleó Vergonyós (espectacle de titelles d’El Pot Petit) i Edu Esteve del programa televisiu Eufòria.

La programació del festival es reparteix entre aquest espai i el parc de la Devesa els dies 27 i 28 de maig. La a novetat d’aquesta edició és la incorporació d’activitats de cultura popular amb la Fal·lera Gironina - Colla Gegantera de Girona, la geganta Rigoberta de la Bisbal d’Empordà i la col·laboració d’El Foment. I es manté la proposta d’activitats paral·leles i serveis a les famílies, a més dels descomptes segons nombre d’entrades comprades, que fa que segons els concerts adquirits els preus vagin de dos a dotze euros. Les entrades ja estan a la venda a la web del certamen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia