Societat

Quickchef arriba als 20 anys oferint solucions als negocis hotelers amb aliments de 5a gamma

La companyia catalana, especialitzada en aquest tipus d’alimentació, revoluciona la gastronomia optimitzant els processos de cuina i contrarestant els alts costos energètics

Quickchef, empresa referent en la indústria alimentària, ha arribat als 20 anys oferint solucions als negocis hotelers a partir dels productes de 5a gamma, precuinats o semielaborats que es presenten envasats i estan a punt per ser consumits després d’un procés ràpid de regeneració. Aquesta categoria d’aliments i el seu procés de producció presenten avantatges a l’hora d’optimitzar els processos de cuina i contrarestar els alts costos energètics. Quickchef forma part de MedPlaya Managemenr Services, una companyia gironina de gestió hotelera. Fundada el 2003 i amb una producció anual de més de 600.000 kg de menjar, ha obtingut quatre certificacions que en destaquen la seva qualitat, seguretat i consciència ecològica. Disposa d’un variat catàleg: amanides, peces de carn cuita al buit, peix, salses, receptes tradicionals, plats ètnics i opcions vegetarianes, veganes i sense gluten per adaptar-se a les demandes i necessitats dels usuaris. S’ubica a Reus, en unes modernes instal·lacions de 3.600 metres quadrats i equipades amb l’última tecnologia.

La 5a gamma

La 5a gamma, cada cop més popular, es caracteritza perquè l’aliment està preparat i a punt per ser consumit, no se li ha afegit cap conservant i manté les seves propietats originals, els nutrients i el gust. Per aconseguir-ho, s’utilitzen processos d’elaboració tradicional i alhora tècniques més modernes com la pasteurització i la cocció a baixa temperatura. A partir d’aquesta línia de negoci, Quickchef troba solucions als problemes i reptes derivats del context actual del sector hoteler, cada cop més competitiu i amb la creixent necessitat d’adaptar-se a les expectatives dels clients, que busquen experiències gastronòmiques úniques i personalitzades.

Anna Codina, consultora estratègica que treballa amb Quickchef, explica que “en el context actual, el sector de l’hostaleria es troba amb molts reptes per satisfer les demandes dels clients sense perdre competitivitat. La cinquena gamma i els avantatges que suposa a l’hora d’optimitzar costos, i les garanties de qualitat i seguretat que ofereix, és la solució perfecta per afrontar aquestes necessitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto