GIRONA
El 15è Fòrum Gastronòmic obre portes al Palau Firal
La 15a edició del Fòrum Gastronòmic de Girona ha obert avui les seves portes al Palau Firal amb més de 200 expositors. L’activitat està destinada, sobretot, als professionals del sector de l’hostaleria i la restauració. L’edició d’aquest any està centrada, sobretot, en els sabors de mar i muntanya i en la sostenibilitat i el reaprofitament alimentaris. A més, el Fòrum també dona importància als petits productors del territori.
Com és habitual, el Fòrum Gastronòmic de Girona dona importància, també, a la divulgació amb xerrades, debats, conferències i demostracions. En total, hi haurà més de 60 ponents, amb alguns dels cuiners més destacats del país, com ara els germans Josep, Joan i Jordi Roca, d’El Celler de Can Roca; Fina Puigdevall, de Les Cols; Paco Pérez, del Miramar; Ferran Adrià, del Bulli Foundation, i Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, del Disfrutar i el Compartir.