Societat

Tres cinquens premis deixen més de 2 milions a Tarragona

L'administració La Fortuna fa honor al nom i reparteix 2,3 milions entre el 06075 i terminacions

Cauen 50.000 euros a Calafell amb el 75689, i 50.000 més al Vendrell gràcies al 15548

Tarragona haurà d'esperar un altre any per saber com es viu l'eufòria desbordant de la grossa, si bé la loteria de Nadal d'ahir també va cobrir dosis d'il·lusió a la demarcació gràcies a tres cinquens premis: el 75689, el 15548 i el 06075. Quaranta-una sèries d'aquest darrer número van servir perquè l'administració 19 de Tarragona, La Fortuna, al barri de Sant Pere i Sant Pau, repartís prop de 2,3 milions d'euros, en part també gràcies als reintegraments dels acabats en zero. La seva propietària, Montserrat Calvet, va explicar que els diners aniran a parar a gent del barri, una cafeteria del centre, el bar La Quimera de Reus i un restaurant de Tàrrega. A més, va recordar que un venedor ambulant es va emportar un grapat de dècims al Vendrell, tot i que n'ha perdut la pista. “Sé que els va vendre a un bar, però no en sé res”, va aclarir. La Montserrat no recorda el moment exacte que es va assabentar que la seva administració repartiria el premi més important de la ciutat, però creu que és un reconeixement a la feina que fan des que van obrir, ara fa deu anys.

El cinquè premi més matiner, però, va ser el 75869. Una de les seves sèries havia sigut venuda a l'administració 3 de Calafell, que va repartir 50.000 euros. El seu responsable, Lluís Espuís, relatava que la notícia el va agafar en fora de joc: “Tornava de portar els nens a l'escola i me n'he assabentat perquè duia la ràdio del cotxe engegada. Ni m'ho creia. He deixat l'automòbil mal aparcat i he anat corrents a l'establiment!” I és que, aquest cop, el seu motiu d'alegria va ser doble perquè un dels dècims de la sèrie l'havia adquirit la seva esposa, que va anar a dipositar-lo al banc escortada per veïns i periodistes: “El número premiat és un dels fixes que tenim tot l'any. L'anomenem l'eròtic perquè acaba en 69, que és una de les terminacions amb major demanda, junt amb el 13”. Més discreta, en canvi, va ser la celebració a l'administració situada al número 17 del carrer Montserrat del Vendrell, on van ploure 50.000 euros gràcies a un altre cinquè premi: el 15548. La seva titular, Maria Teresa Salvó, no va poder brindar amb cava amb la persona afortunada, qui havia comprat el número a través de la terminal informàtica i va preferir mantenir-se en l'anonimat.

LA XIFRA

410
dècims
del 06075 s'han venut a l'administració de loteria del barri de Sant Pere i Sant Pau. En sèries, 41.

LA FRASE

En la campanya oficial es deia que ens visitava la deessa Fortuna i al final sí que ho ha fet
Montserrat Calvet
propietària de la fortuna


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.