Societat

Un detingut als Pallaresos per la desaparició de la seva parella i el cunyat d'aquesta

L'acusat va ser condemnat anteriorment a 57 anys de presó per la mort de la seva anterior dona i del seu fill

Els familiars fa dos anys que no reben cap notícia i les investigacions apunten que no haurien desaparegut de forma voluntària

Els Mossos d'Esquadra han detingut als Pallaresos (Tarragonès) R.L. per la seva presumpte implicació en la desaparició de la seva parella i el cunyat d'aquesta a Tarragona el març del 2009, segons han confirmat fonts policials. Es tracta d'un cas complex i envoltat d'incògnites que s'investiga des de fa dos anys.

L'acusat ha estat detingut aquest matí al bar la Parada, que regentava al barri tarragoní de Riuclar, i posteriorment els agents han registrat el seu domicili i han confiscat nombrosa documentació, objectes i dues pales per ordre del jutjat que instrueix el cas, que es manté sota secret de sumari.

El detingut ja va ser condemnat l'any 1993 a 57 anys de presó per la mort de la seva anterior dona l'any 1988, a la qual va col·locar sobre la via del tren per simular un suïcidi, i del seu fill, un any després, que tenia només sis anys d'edat, aparentant aquesta vegada un accident de cotxe. Poc després va ser posat en llibertat provisional per bona conducta.

Els Mossos sospiten ara que té alguna relació amb la desaparició fa dos anys de dos familiars de qui es va perdre la pista en estranyes circumstàncies: Julia Lamas, la seva segona dona, i Maurici Font, el seu cunyat.

La família de Lamas va denunciar la seva desaparició al març del 2009 i l'avui detingut, que va ser l'última persona que els va veure, va ser cridat llavors a declarar per aquest succés, encara que en aquell moment va al·legar que els desapareguts li havien dit que marxaven voluntàriament perquè volien viure junts.

Des de la seva desaparició, cap dels dos ha utilitzat els diners dels seus comptes corrents i el cunyat, diabètic, tampoc no ha adquirit la seva medicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona
CELRÀ

Canvien de lloc els concerts de nit de la festa major

celrà

Mig milió d’euros per netejar de pintades les persianes dels comerços

Barcelona