Societat

Doble actuació castellera al Voló

Les dues colles nord-catalanes, Castellers del Riberal i Angelets de la Terra, participaven a la primera edició de Punt de Trobada

Dissabte passat, 7 de maig, les dues colles de castellers nord-catalanes, Castellers del Riberal i Angelets del Vallespir, actuaven al Voló amb motiu de la 1a edició del Punt de Trobada. Cada una de les colles va obrir plaça amb un pilar de 4.

Van ser els Angelets del Vallespir que van iniciar la ronda de castells amb el 3 de 6, el mateix castell que descarregarien els del Riberal pocs minuts després. En segona ronda, els Angelets van optar per un 5 de 5, mentre que els Castellers del Riberal van descarregar el 4 de 6.

En l'última ronda de castells, els Angelets del Vallespir van fer una prova de torre de 6, on només van fer pujar un sol petit. Els Castellers del Riberal van optar per un castell que no havien descarregat encara aquest any, el 3 de 6 amb agulla.

La diada es va acabar amb els tradicionals pilars finals. Un objectiu important per als Castellers del Riberal, que van descarregar el primer pilar de 5 de la temporada. Els Angelets del Vallespir van tancar l'actuació amb un pilar de 4.

Castells, bruixes i correfoc a Albí

A Bao, els Castellers del Riberal segueixen preparant la Diada d'Identi'CAT, que tindrà lloc el dia 5 de juny amb assaigs setmanals els dimarts i divendres. D'altra banda, la propera actuació dels Castellers del Riberal serà el dissabte 14 de maig a Albi, amb motiu de l'entrada dels castells i de la vila d'Albi com a part del patrimoni mundial de la humanitat. Per celebrar aquest reconeixement per part de la Unesco, la vila d'Albi també ha convidat els Diables i Bruixes del Riberal a realitzar un correfoc pels carrers de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona