Societat

Localitzada a Girona la noia desapareguda de Cervià de Ter

Els Mossos d'Esquadra troben Carla Paunero en bon estat de salut

La jove va desaparèixer el passat 28 de maig, quan va sortir a celebrar la victòria del Barça a la Champions

Els Mossos d'Esquadra han localitzat a primera hora de la tarda l'adolescent de 16 anys Carla Paunero, desapareguda des de fa més d'una setmana. Els agents han traslladat l'adolescent a comissaria i, des d'allà, s'ha alertat la família.

La jove, que viu a Cervià de Ter (Gironès) portava desapareguda des de la nit del 28 de maig, quan va anar amb el seu germà a celebrar la Champions a Girona. La darrera vegada que se la va veure va ser a prop de Correus pels voltants de dos quarts de dotze de la nit.

Els seus familiars van denunciar-ne la desaparició i van enviar diversos correus electrònics demanant que, si algú la veia, es posés en contacte amb ells. La família no en va tenir cap notícia fins dimarts de la setmana passada, quan la noia va ser vista en companyia d'un jove. Eren cap a dos quarts de nou de la nit i l'adolescent caminava pel carrer Emili Grahit de la ciutat.

Durant els darrers dies, els familiars i coneguts havien penjat cartells arreu de la ciutat demanant més col·laboració ciutadana. Aquest diumenge, a més, la família va enviar un correu electrònic dient que, en cas que hagués marxat per voluntat pròpia, la jove estaria “molt espantada” i “sense saber com resoldre la tota sola la situació de la tornada”.

La família també destacava que Carla Paunero està seguint un tractament mèdic que precisa de medicació continuada. D'altra banda, els familiars asseguraven que la desaparició de la jove distava “molt” d'una aventura d'adolescent “ de les que es resolen en 24 o 48 hores”.

Aquesta tarda, però, la policia ha localitzat l'adolescent de Cervià de Ter a Girona. Els agents han trobat la jove en bon estat de salut i l'han traslladada fins a la comissaria de Vistalegre. Des d'allà, s'ha alertat als familiars perquè anessin a recollir la Carla.

La desaparició de Carla Paunero no és l'única d'una menor que ha tingut lloc en els darrers dies a Girona. Precisament, per les mateixes dates també va desaparèixer una altra adolescent de 16 anys de Cassà de la Selva, Jessica Giménez. La jove va ser localitzada la setmana passada a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona