Societat

policial

Detinguts tres assaltants d'autocaravanes a Garrigàs

Tot i que un dels lladres suma 19 detencions, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs

Els delinqüents van intentar obrir dos vehicles amb un tornavís

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres multireincidents quan intentaven assaltar autocaravanes aparcades a l'àrea de servei de l'AP-7 a Garrigàs. Els lladres, tots de Bòsnia, van intentar obrir dues de les autocaravanes que hi havia aparcades amb l'ajuda d'un tornavís. Els Mossos d'Esquadra, en veure'ls, els va detenir. Entre tots tres lladres acumulaven més de trenta antecedents.

Un vigila, dos van per feina

Els fets van passar pels voltants de les cinc de la matinada de dilluns passat. Els lladres, que circulaven per l'autopista en sentit sud, van aturar el cotxe a l'àrea de servei de Garrigàs, situada al quilòmetre 35 de l'AP-7. Dos dels homes van baixar-ne i el tercer es va quedar dins del vehicle vigilant.

Els lladres van anar cap a una de les autocaravanes que hi havia aparcades al lloc. Amb l'ajuda d'un tornavís, van intentar forçar-ne el pany de la porta però no se'n van sortir. Després, van dirigir-se cap a una altra autocaravana que hi havia a l'indret i van tornar a intentar fer-li saltar el pany.

Una patrulla de Mossos d'Esquadra que feia tasques de vigilància per l'autopista, i que estava aturada a l'àrea de servei quan els lladres van arribar-hi, havia observat tots els seus moviments. Mentre els lladres estaven en plena feina, els agents els van aturar i els van detenir.

Entre 28 i 34 anys

Els tres homes, tots de nacionalitat bosniana, acumulen nombrosos antecedents. De fet, entre tots en sumen més de trenta i un d'ells sol ja acumula dinou detencions. Els multireincidents tenen entre 28 i 34 anys i tenen domicili a Barcelona i a Sant Adrià del Besòs.

Els lladres van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia el dimarts 4 d'octubre. Després de prendre'ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.

LA XIFRA

30
antecedents
acumulen els tres lladres detinguts pels Mossos d'Esquadra i procedents tots de Bòsnia.
3.10.2011
Dia en què van tenir lloc
les detencions al quilòmetre 35 de l'AP-7, a l'àrea de servei de Garrigàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.