Societat

Fires 2011

Mal final per a les atraccions de Fires de Girona

El cap de setmana extra acaba amb poc profit per als paradistes a causa del mal temps

Les pluges d'ahir al matí van tornar a perjudicar els firaires de la Devesa de Girona que esperaven amb ànsia tenir un bon temps per corregir el mal resultat de les Fires, especialment per les pluges continuades del cap de setmana passat.

Els firaires admeten que dissabte un bon nombre de gironins van acudir a la Devesa, però ahir les atraccions no van obrir fins que va deixar de ploure, a mitja tarda. Divendres a la tarda també van ser poques les famílies que van aprofitar la promoció de dos euros per viatge del cap de setmana extra per dur-hi la mainada. Ahir a la tarda, la gent es va tornar a animar, la qual cosa va posar de manifest que “el gironins tenien ganes de Fires”, segons un firaire. Els propietaris de les atraccions calculen que ni els tres dies de més hauran permès compensar la davallada de visitants i que tanquen havent fet menys calaix que el 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.