Educació

Mestres dels Serrans s'agrupen en defensa de l'escola pública

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament ha pres aquesta iniciativa comarcal

Ara s'ha sabut que durant la setmana passada, una colla de mestres i professors de la comarca dels Serrans, ha celebrat una reunió per tal d'agrupar iniciatives i constituir un grup compacte en defensa de l'escola pública rural.

La reunió primera ha estat celebrada amb els responsables d'acció sindical del Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament a fi d'aglutinar propostes tendents a la millora d ela qualitat de l'ensenyament i de la defensa de l'escola rural, entre altres qüestions previstes a l'ordre del dia.

La reunió ha disposat de representants de tots els sectors educatius: instituts, escoles públiques i escoles d'adults i és així com han pogut analitzar la realitat educativa per la què passa el sector a una d eles comarques més oblidades del País Valencià.

Com a tasca fonamental, els reunits han decidit difondre i ampliar aquest grup de treball per a continuar fent l'anàlisi realista del que passa i com s'enfoca el fet educatiu als Serrans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.