Societat

Detingut per atracar a propietàries que llogaven el seu pis a través d'Internet

L'home es feia passar per un hipotètic llogater i assaltava les víctimes amb una pistola

L'arrestat ha passat a disposició del jutjat de Granollers que ha decretat el seu ingrés a presó

Els Mossos d'Esquadra van detenir a principis de desembre un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Llinars del Vallès com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i/o intimidació a propietàries que llogaven pisos a través d'Internet.

El detingut es feia passar per un hipotètic llogater que contactava amb les víctimes, dones d'entre 50 i 70 anys, per tal de concertar una cita per visitar l'immoble. Un cop allà, i després de fer la visita complerta al pis, l'individu assaltava les víctimes a punta de pistola i robava els diners, telèfons mòbils i targetes de crèdit. Els tres robatoris es van produir a la ciutat de Barcelona als districtes de Gràcia, Nou Barris i Ciutat Vella.

Des de finals del mes de novembre, els Mossos d'Esquadra van detectar que s'havien comés a la ciutat de Barcelona diversos robatoris amb violència en què l'autor dels fets utilitzava un ‘modus operandi' molt característic i concret.

A partir de les dades facilitades per les denunciants que coincidien amb una descripció molt similar de l'autor, els investigadors van poder identificar i detenir Edgar A.M., de 37 anys i nacionalitat espanyola, com l'autor dels atracaments. Fins ara se li imputen tres robatoris amb violència i/o intimidació: un al districte de Gràcia, un a Nou Barris i un a Ciutat Vella. La investigació continua oberta i no es descarta imputar-li altres fets delictius.

El detingut, al qual no li constava cap detenció anterior, va passar a disposició del jutjat de Granollers que va decretar el seu ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.