Societat

Les trumfes de la vall de Camprodon

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Augmenten un 70% les agressions al col·lectiu LGTBI

BARCELONA

Un mort i més de 80 ferits pel xoc de dos trens a Sant Boi

barcelona
La gossera de l’Alt Empordà ja camina

La gossera de l’Alt Empordà ja camina

FIGUERES

Una unitat al Trueta tracta la violència sexual a menors

GIRONA
SALUT

Constituïda la comissió que estudiarà la futura ampliació de l’hospital Clínic

EULÀLIA FIGUERAS CIVIT

“El Marroc és un país diferent, que activa tots els sentits”

barcelona

El govern de Salt aprova en solitari preveure 6 milions per a la compra de la Gassol

Salt

Alerta pel nou asfalt de la carretera de Sant Aniol

Sant Aniol de Finestres

La fabricació de la Girocleta s’encareix un 33 per cent

Girona