Societat

Successos

Un pescador troba un cadàver davant la costa de Tossa de Mar

El cos, en avançat estat de descomposició, surt a la superfície enganxat a les xarxes

Es desconeix la identitat de la víctima i les causa de la mort

Un pescador de Palamós (Baix Empordà) ha rescatat davant la costa de Tossa de Mar (Selva) un cadàver en avançat estat de descomposició. De moment es desconeix la identitat i les causes de la mort.

El cos s'ha quedat enganxat a les xarxes de l'embarcació i ha sortit a la superfície quan les han pujades a bord. El pescador ha tornat al port de Palamós i ha alertat la Policia Local, que ha avisat els Mossos d'Esquadra cap a quarts d'una del migdia.

Una comitiva judicial s'ha desplaçat fins al port de Palamós per fer l'aixecament del cadàver. El cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona (IMLG) per practicar-li la corresponent autòpsia i extreure'n mostres d'ADN que permetin saber-ne la identitat. De moment s'ha pogut confirmar que es tracta d'un home.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, no consten denúncies per desaparició que es corresponguin amb les restes humanes localitzades.

Una hipòtesi és que el cos trobat avui sigui el d'un pescador de 43 anys que va desaparèixer el passat 28 de febrer a Aigua Xelida. L'home, que era de Barcelona i solia anar de pesca per la zona, va aparcar el seu cotxe al final del tram d'asfalt que permet accedir fins a aquesta cala de Palafrugell (Baix Empordà). A partir d'aquí, se li va perdre el rastre. Els equips de rescat van estar buscant-lo durant dies i, al final, van suspendre la recerca en no trobar-ne cap pista.

El d'aquest divendres és el segon cadàver que es localitza al mar en pocs dies. A finals d'octubre, una barca d'esbarjo va localitzar un altre cos surant davant la costa de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). El cadàver era el d'un ciutadà alemany resident a Barcelona que, juntament amb la seva dona, va desaparèixer a mitjans d'octubre mentre feien ruta pel camí de ronda. La seva dona, de 36 anys, continua desapareguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nova campanya informativa sobre l’ús dels vehicles de mobilitat personal

palamós
SOCIETAT

Nova protesta de ramaders contra l’os al Pirineu

Sort

Reobre la platja de la Nova Mar Bella

Barcelona

Nova campanya de la Coordinadora d’ONG per garantir el dret al padró

girona
infraestructures

Pimec calcula el cost laboral del darrer incident a Rodalies en 2,2 milions diaris

barcelona

L’Ajuntament ha aconseguit aturar 133 desnonaments

salt
societat

Critiques a la promoció d'unes portes obertes a la base militar amb jocs per a nens

sant climent sescebes
societat

El servei de teleassistència de la Diputació de Barcelona ja té 110.000 usuaris

Barcelona

Nous cursos de carnisseria i peixateria per cobrir la mancança del sector

palamós