El festival de jazz de la UPV arranca demà amb l'actuació d'Àlex Conde

El festival Novembre, que en les últimes edicions ha comptat amb diversos nominats als premis Grammy, com el cubà Omar Sosa o la brasilera Eliane Elias, arranca demà dimarts amb un cartell que combina de nou les dues premisses bàsiques del festival: qualitat i multiculturalitat.

El primer a actuar-hi serà el reconegut pianista i compositor valencià Àlex Conde que, tot i comptar amb només 24 anys, acumula ja múltiples premis. El seu concert, un avanç del seu nou disc, començarà a les 20.30 al Paranimf de la UPV, amb entrada lliure fins a completar la capacitat del recinte.

El dimecres 18 de novembre, serà el torn d'Aka Moon, una de les bandes referents del jazz modern belga, que actuarà junt amb la vocalista de Mali Baba Sissoko. El dia 19 hi actuarà l'instrumentista israelià Yaron Herman. El divendres 20 de novembre, el festival clourà amb el concert del saxofonista Jacques Schwarz-Bart

Aka Moon&Baba Sissoko, Yaron Herman Trio, Raíles en Isla Negra i Jacques Schwarz-Bart Quartet completaran el programa, que es distribueix entre els campus d'Alcoi i Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.