Societat

Gastronomia

La botifarra, protagonista

La Garriga (Vallès Oriental)

6a Fira de la Botifarra de la Garriga. 3 i 4 de març

La fira vol donar a conèixer el procés d'elaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga en el mapa. Durant la jornada s'instal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de l'Església, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. Un altre espai serà el cansalader, on es faran exhibicions i demostracions d'aquest ofici. També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i altres propostes relacionades amb la temàtica de la fira. L'any passat, més de 14.000 persones van visitar la fira. Paral·lelament, del 3 al 31 de març al municipi es faran les 1es Jornades Gastronòmiques de la Garriga, en què diversos establiments oferiran plats i receptes amb botifarra i maridatge de vins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La depuradora de Cassà, en fase de proves

CASSÀ DE LA SELVA
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

A les portes d’un nou canvi de temps

Barcelona

El Govern demana allargar el passaport covid 15 dies més

BARCELONA

El Govern vacunarà progressivament els nens de més a menys edat començant pels d’11 anys

Barcelona

S’aprova ampliar la vacunació contra el coronavirus a nens d’entre 5 i 11 anys

MADRID

L’OMS considera que la vacunació obligatòria contra la Covid-19 ha de ser “l’últim recurs”

Brussel·les

Padrós adverteix que la manca de distància i les grans trobades poden provocar un augment de contagis per Nadal

Barcelona

Bellvitge fa la primera extracció al món d’una primera costella amb cirurgia robòtica i una sola incisió

L’hospitalet de llobregat

Més ingressats però menys crítics

BARCELONA