Societat

Successos

Registren la casa de Vilanova i la Geltrú on vivia l'agent de la Guàrdia Urbana detinguda per la mort de la seva parella

Els Mossos busquen indicis sobre la participació de la dona en el crim

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquest diumenge a la tarda la casa de Vilanova i la Geltrú on vivia l'agent de la Guàrdia Urbana detinguda per la seva presumpta implicació en la mort del seu company sentimental, que també era un agent d'aquest cos policial. La policia s'ha desplaçat fins al lloc amb la sospitosa per trobar indicis sobre la seva possible participació en el crim.

El mort i l'arrestada vivien junts en aquest habitatge. El cadàver de l'home va ser trobat el 4 de maig, quan la policia catalana va rebre un avís que alertava que hi havia un cotxe calcinat en una pista forestal del terme municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). El cos de la víctima, va ser trobat al maleter del vehicle en molt mal estat.

La dona, de 33 anys, va ser detinguda dissabte, juntament amb un home de 36 anys que també era un agent de la Guàrdia Urbana. Segons els Mossos, els dos arrestats passaran a disposició judicial en els pròxims dies. El jutjat d'instrucció que porta el cas manté el secret de les actuacions i la investigació policial continua oberta.

L'agent calcinat estava suspès de sou i feina després de ser acusat d'agredir un motorista que s'havia saltat un control a la carretera de l'Arrabassada i era el marit de l'agent que va denunciar un subinspector del cos per la difusió d'una foto sexual seva quan eren parella l'any 2008.

Es dona el cas que la parella de l'agent mort, ara detinguda, hauria estat víctima d'un cas de ‘pornovenjança' per part d'un altre membre de la Guàrdia Urbana, un subinspector, que l'hauria volgut castigar per haver trencat la relació que mantenia amb ell difonent una foto sexual.

Aquest cas està pendent de judici, ja que s'havia de celebrar dilluns que ve, però es va suspendre la setmana passada i s'ha assenyalat pel 26 d'octubre. L'advocat de la dona va sol·licitar al jutjat la suspensió “a causa del seu estat emocional” després de l'assassinat de la seva parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla