Societat

AL TROT PER LA DO MONTSANT

El paisatge i el sòl del Priorat, claus en la personalitat dels vins de la DO Montsant

Podeu gaudir d’una experiència única amb parella o amb amics en un lloc molt especial

Dues coses han marcat profundament la personalitat dels vins de la Denominació d’Origen Montsant : el paisatge del Priorat i la llicorella del sòl. La llicorella són unes pedres laminars i trencadisses de color d’aram fosc, entre les quals s’hi endinsen les arrels dels ceps a la recerca d’humitat, aigua i nutrients.

Us oferim viure una experiència única, ideal per fer-la en parella o amb amics, on el vi marida amb activitats a l’aire lliure en uun paisatge únic.

La primera d’elles és un passejada a cavall, a ritme tranquil, entre el mar de vinyes prioratenques. Tindreu tot el temps del món per contemplar un paisatge agrest però seductor, mentre voregeu l’embassament de Guiamets , al cor del Priorat.

Us oferim dues modalitats de ruta eqüestre. La primera dura una hora i és la més curta i tranquil·la. La segona és molt més llarga. El recorregut d’aquesta parteix de la base de SERVIKaYaK , un centre d’activitats a la natura i d’educació en el medi, i combina trams de camí de sorra entre vinyes amb una part molt petita de carretera. Són 45 minuts fets a bon ritme, al trot, fins arribar al Celler de Capçanes , també conegut com el Celler Els Guiamets.

El Celler de Capçanes elabora des de fa més de 20 anys vi kosher , que és el que consumeix la comunitat jueva. El vi el produeixen persones jueves seguint estrictament a llei jueva. Durant la visita guiada pel celler, coneixereu la història d’aquests particulars vins, així com de la resta de producció que s’elabora al celler.

Després d’aquesta jornada, plena d’emocions i esgotadora, encara haureu de fer un tram més a cavall fins a tornar al punt de sortida.

Podeu trobar més informació en aquest web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar