Societat

Investiguen si el tiroteig de Gavà està relacionat amb els crims de Mont-roig i Vilanova i la Geltrú

El presumpte agressor de dos policies locals és un home de 44 anys, nacionalitat espanyola i sense antecedents policials

Els Mossos recuperen l’arma amb la qual hauria disparat, un subfusell de tipus AK-47

Els Mossos d’Esquadra investiguen si hi ha alguna relació entre l’incident d’aquest dijous a Gavà, on dos policies locals han resultat ferit, amb l’assassinat d’un home en un bar de Vilanova i la Geltrú la setmana passada i un altre home que va ser trobat mort a la seva casa de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

“Veurem la relació que puguin tenir els tres fets o no. No ho podem confirmar, s’està investigant”, ha afirmat el portaveu dels Mossos d’Esquadra, l’inspector Albert Oliva, en una atenció als mitjans per informar els fets d’aquesta tarda.

Oliva ha confirmat que el presumpte agressor és un home de 44 anys, nacionalitat espanyola i sense antecedents policials.

Es dona la circumstància que l’home ha disparat contra els dos policies locals, que l’anaven a identificar, al costat del tanatori de Castelldefels-Gavà, on s’estava vetllant la víctima de Miami Platja.

El sospitós ha fugit en un vehicle i s’ha saltat un control dels Mossos quan circulava a gran velocitat per la C-31. El fugitiu ha fet cas omís de les indicacions dels agents i els ha intentat atropellar, motiu pel qual han disparat contra el cotxe.

El seguiment del dispositiu a través de l’helicòpter i la col·laboració ciutadana ha permès localitzar el vehicle abandonat a l’entrada de la urbanització Muntanya de Mar de Canyelles. Finalment ha estat localitzat per l’helicòpter en una zona boscosa de la mateixa zona i ha estat encerclat i detingut per efectius del Mosso.

Els agents també han recuperat l’arma llarga utilitzada en el tiroteig, que segons els primers indicis és un subfusell de tipus AK-47.

El detingut ha patit ferides lleus a les cames i ha estat traslladat en qualitat de detingut a un centre hospitalari.

En el dispositiu policial han participat agents de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, de la Brigada Mòbil, del Grup Especial d’Intervenció, així com diverses unitats dels Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han atès els policies ferits i al detingut. També han intervingut els vigilants de l’ajuntament de Canyelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró