ACPV organitza una pujada al Bartolo per reivindicar la recepció de TV3

També organitza una exposició sobre les activitats en defensa de TV3 realitzades a les comarques del nord

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat dues noves activitats, una exposició i una marxa reivindicativa al Bartolo, destinades a impulsar la campanya de recollida de signatures en favor de la Iniciativa Legislativa Popular «Televisió sense Fronteres», en defensa de la plena legalització de la recepció de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana al conjunt del País Valencià.

El dimarts 12 de gener tindrà lloc la inauguració simultània, als Casals de Castelló i Vila-real, de l'exposició TV3 a la Plana, que consta d'una ampliació de 41 pàgines de premsa, publicades als diferents diaris de Castelló, sobre les activitats i accions que s'han dut a terme a les comarques del nord en defensa de TV3, des de l'any 1988 fins a l'actualitat, incloent-hi la gran manifestació de Castelló i les concentracions que s'han dut a terme davant de la Casa dels Caragols. L'exposició podrà ser visitada en aquests dos locals fins al dia 28 de febrer.

D'altra banda, el diumenge 24 de gener tindrà lloc una pujada reivindicativa al Bartolo, per tal de refermar el dret a continuar veient TV3. La marxa eixirà del convent dels frares carmelites del Desert de les Palmes de Benicàssim, a les 11 h. Una vegada arribats al cim del Bartolo, tindrà lloc una actuació del popular cantant Pep Gimeno, Botifarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona