Societat

Municipal

Premià de Mar vota la destinació de 200.000 euros

Fins al 31 d’octubre els majors de 16 anys poden triar entre 55 propostes

Premià de Mar ja pot votar a què destinar 200.000 euros del pressupost municipal per al 2018. Tots els empadronats al municipi majors de 16 anys tenen fins al 31 d’aquest mes per triar entre les 55 propostes que ara es porten a votació. Com a pas previ, del 29 de maig al 25 de juny es van recollir les aportacions de la ciutadania, un total de 113. Els suggeriments no havien de superar els 200.000 euros, havien de ser de competència municipal, legals, viables, i s’havien de poder executar dins l’any 2018. Des d’aleshores s’ha estat fent una valoració tècnica de cada un, s’han fusionat les propostes repetides i s’han descartat les que no complien els requisits establerts. Les idees finalistes s’han dividit en diferents àmbits i van, a tall d’exemple, des d’iniciar un pla d’identificació dels gossos per l’ADN per posar fi a la brutícia al carrer (25.000 euros), passant per fer millores al passeig marítim (75.000 euros) o convertir en accessibles el màxim nombre de voreres del municipi (200.000 euros).

Aquest és el segon any que, de manera consecutiva, l’Ajuntament posa en marxa aquest procés. L’any passat la proposta guanyadora va ser l’adequació de la masia de Can Salamó per a l’esplai Amon-Ra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia