Societat

Municipal

El Club Nàutic d’Arenys farà noves amarres

L’entitat obté la concessió per 25 anys més i preveu invertir sis milions d’euros

Obrir les portes del Club Nàutic amb un espai millorat. Aquest és el propòsit de l’entitat per als pròxims anys després que Ports de la Generalitat hagi renovat per 25 anys la concessió de l’espai que ocupa dins el port arenyenc. El president del club esportiu, Carles Ubach, es mostrava satisfet del que considera una “oportunitat“ per continuar fomentant la pràctica esportiva i obrir l’entitat als arenyencs. El projecte que han presentat a l’administració portuària preveu inversions a curt i llarg termini per un import de sis milions d’euros.

Una de les prioritats serà millorar els accessos i l’espai marítim. El treball més urgent serà la renovació dels pantalans on s’amarraran i es dotaran de serveis 374 embarcacions. El club, però, també destinarà un espai com a marina seca, amb capacitat per a 168 embarcacions de temporada que deixaran d’estar a l’aigua, amb la qual cosa s’estalviarà el manteniment que això comporta. Les obres per fer de nou les palanques flotants de formigó començarien l’octubre del 2018. El projecte de milloria de les instal·lacions preveu una plataforma de 1.000 m² per a la secció de rem i motonàutica, però també acostar la vela lleugera cap a la zona del pàrquing perquè quedi més integrat.

La previsió és que les obres es portin a terme fora de temporada d’estiu, quan no hi ha tant de moviment de socis. A llarg termini, a la fi del 2019 la voluntat és poder començar la milloria dels accessos i obrir el club al poble. Per això es preveu fer més accessible el passeig que des de l’entrada del port permetria passar a tocar de la piscina i passejar entre les embarcacions fins al local de Creu Roja. “Volem fer una terrassa oberta al públic amb vistes al port”, explica el president, conscient de la situació privilegiada de l’entitat.

Els no socis podran fer ús d’aquests nous serveis així com d’altres que es volen oferir, com un gimnàs i una pista de pàdel que es construirà en un edifici que hi ha a tocar del club. “Són serveis de valor afegit que conviden a entrar en contacte amb el club i veure tot el que s’hi fa”, diu Ubach. En aquest sentit, el president assegura que l’obertura aquest estiu de la base nàutica a la platja ja ha estat un primer pas. “Volem obrir-nos al poble i que la gent s’acosti fins al club”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona