Societat

El carnaval que arriba primer

Les localitats de Besalú, Pals i Banyoles avancen la gresca carnavalesca a aquest cap de setmana

Algunes localitats avancen el calendari carnavalesc abans no arribi la disbauxa de totes les rues i festes de carnestoltes. Besalú celebra dissabte al vespre el Precarnaval. A les deu de la nit comença la gresca amb sopar popular (10 euros) i festa al pavelló municipal.

Per la seva banda, a Pals, abans del tradicional ball de carnaval de dissabte –que estarà dinamitzat amb Radiohits i DiscRauxa DJ’s– hi ha la Rua de la Disbauxa (18 h), un esdeveniment multitudinari i únic en què els veïns demostren la seva originalitat i capacitat innovadora. Posteriorment, al pavelló d’esports es farà el sopar popular. Per diumenge, el programa inclou la XV Trobada de Plaques de Cava (al matí) i el carnaval infantil (a la tarda).

Banyoles és un altre municipi que avança la gresca a aquest cap de setmana. Avui divendres (a la una) a l’envelat al recinte de barraques, obrirà portes la Fes-te Cutre: premis cutres per a disfresses cutres, amb música ben cutre. Dissabte a la tarda és el torn de la rua i la festa infantil i, a la nit, les carrosses i la disbauxa prendran els carrers. A mitjanit hi haurà concert amb Di-versions a l’envelat a la plaça de les Rodes. I de matinada, al recinte de barraques, festa de disfresses amb La Banda Neon i Dj’s Cansvells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia