Societat

A manresa

Primera edició del Festival de Dansa Batecs

La Sala Gran del Kursaal acull aquest vespre la inauguració de la primera edició del Festival de Dansa Batecs, que omplirà de dansa els carrers de Manresa durant el cap de setmana. El festival s’estrenarà amb Mulïer, de la companyia Maduixa, un espectacle amb xanques interpretat per cinc ballarines. Es tracta d’un homenatge a totes les dones que lluiten i han lluitat per mantenir viu el seu jo salvatge.

a terrassa

Primera Diada de Foc dels Països Catalans

M.J.R.

El Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell de Terrassa celebren 25 anys d’història i el seu primer acte d’aniversari serà demà dissabte amb la Diada de Foc dels Països Catalans. D’aquesta manera, Terrassa acull la primera Diada de Foc dels Països Catalans, que reunirà quatre colles convidades d’arreu del país. L’acte central serà a les 18h, amb una cercavila que arrencarà a la plaça del Tint.

set colles

Aplec de caramelles a Sant Julià de Vilatorta

M.J.R.

La plaça Major de Sant Julià de Vilatorta, engalanada especialment per a l’ocasió, acollirà diumenge l’acte central del 41è Aplec Caramellaire, en el qual hi participaran set colles d’arreu del país i de la Catalunya del Nord, amb un repertori variat de caramelles. S’interpretaran peces com ara A Montserrat, La dansa de Castellterçol, Cant del poble, Un cant festiu i Tossa bonica, entre altres temes.

Festimatge a calella

Cinema i fotografia en un mateix festival

M.J.R.

Calella torna a ser la ciutat de la imatge durant el mes d’abril, un punt de trobada dels amants del cinema i la fotografia. Algunes de les propostes del Festimatge d’enguany seran 24 exposicions de fotografia, més de 100 curtmetratges de ficció, animació i documentals, 2 tallers de fotografia, una sortida cultural amb aficionats al cinema 9,5 mm, cinema col·loqui, sessió de cinema en 3D, mercat del col·leccionista, sessió de cinema 9,5 mm i mostra de treballs realitzats amb found footage. El Festival de la Imatge de Calella, que arriba a la vuitena edició, se celebrarà del 7 al 29 d’abril. S’obre demà, a les 9 del vespre, amb la projecció d’un videomapatge sobre la façana de l’ajuntament vell, realitzat per Marçal Mora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla