Societat

El Shopp Out torna amb una oferta més àmplia

Es farà del 3 al 6 de maig i és apadrinat per la dissenyadora de Girona Mireia Vidal

El Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera arribarà a l’onzena edició del 3 al 6 de maig amb una ampliació de l’oferta de marques i amb una reordenació de l’espai, al polígon de Mas Xirgu. Aquest esdeveniment de shopping social –el 5% de les vendes que es fan en els tres dies es destinen als projectes socials de la Ramon Noguera– és apadrinat aquest cop per la dissenyadora de moda de Girona Mireia Vidal. La directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, va explicar ahir que la jove dissenyadora representa l’esperit de renovació i d’emprenedoria que es vol impregnar cada nova edició del Shopp Out. Per la seva part, Vidal va destacar la tasca social que duu a terme la Fundació Ramon Noguera i també que grans firmes triïn el Shopp Out com a aparador. Aquest cop, el mercat social aplegarà quaranta marques de moda de peces de roba, complements i calçat. Com a novetat, deu firmes portaran per primer cop els seus productes a aquest mercat social, entre les quals hi haurà Toni Pons, Punto Blanco i Pretty Ballerinas. La redistribució dels expositors a l’espai habitual, de 4.000 m², obliga a canviar l’entrada al recinte, que serà pel carrer la Gerundense, la zona de Correus. Un dels expositors serà ocupat per la Fundació Molí d’en Puigvert, de Palafolls, que treballa a favor de persones amb trastorns de salut mental.

Aquest mercat social, que, segons va remarcar la tinent d’alcalde de Girona, Maria Àngels Planas, s’ha convertit en un esdeveniment esperat per als gironins per a la primavera, obrirà les portes cada dia de les deu del matí a les nou de la nit, tret del diumenge, que tancara a les vuit del vespre. L’oferta de compra es veurà complementada amb activitats destinades als petits, actuacions musicals i propostes gastronòmiques. L’any passat, aproximadament 40.000 visitants van passar pel Shopp Out.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona