Societat

El jutge processa Willy Toledo per haver insultat Déu i la Mare de Déu

Creu que hi ha “motius suficients” per imputar-li un delicte contra els sentiments religiosos

L’actor va fer comentaris escrits a Facebook

Un jutge ha processat a l’actor Willy Toledo per haver insultat Déu i la Mare de Déu en uns comentaris escrits a Facebook, en els que criticava l’apertura de judici oral contra tres dones per la processó d’un gran vagina a Sevilla i que “contenen frases potencialment ofensives per a la religió catòlica i els seus practicants”.

A l’auto de transformació de diligències prèvies en procediment abreujat (pas previ a l’apertura del judici oral), al què ha tingut accés Efe, el titular del Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid entén que “existeixen motius suficients” per imputar a l’actor un delicte contra els sentiments religiosos.

Willy Toledo va ser arrestat el passat dia 13 de setembre després d’haver-se negat a comparèixer en les dues ocasions en les que va ser reclamat pel jutge després d’una denuncia presentada per l’associació espanyola d’Advocats Cristians.

El jutge ha donat deu dies a les parts perquè es posicionin sobre si cal obrir judici oral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia