ALMUSSAFES (la Ribera Baixa)

Trobada Internacional de Mags

Tres dies màgics per ací i per allà

Quatre dotzenes d'il·lusionistes de ben diversa procedència estatal i internacional s'apleguen durant el darrer cap de setmana de març a la localitat d'Almussafes, al País Valencià, amb l'objectiu de compartir tres dies màgics en què hi haurà il·lusionisme al carrer i en recintes tancats de tota mena.

En aquesta ocasió, la XVIII Trobada Internacional de Mags retrà homenatge al Màgic Andreu, considerat de gran mestratge per la comissió organitzadora, l'Associació Valenciana d'Il·lusionisme.

D'aquesta manera, entre divendres, dissabte i diumenge hi haurà sessions de màgia, sense descuidar-se de conferències, xerrades sorpresa, gales internacionals amb participació d'il·lusionistes destacats, fira de la màgia amb paradetes al carrer, concursos internacionals de màgia general, espectacles a l'aire lliure, al centre cultural i a diversos pubs i cafeteries d'aquesta localitat de la comarca de la Ribera Baixa, al País Valencià.

També hi ha previstos sopars i dinars dels participants en aquesta trobada de la qual enguany tot just es fa la divuitena edició.

Del 26 al 28 de març. Diversos indrets del poble i a la Casa de Cultura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.